Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Г.Р.

11. 11. 2022. 14:52 >> 16:27

NAREDNA TRI DANA

Pepđonović spojio fudbalske legende SFRJ: Kreće "Ivanova ulcinjska igra"

Manifestacija "Ivanova ulcinjska igra" počela je danas u 14 sati na Pristanu pored male plaže.

Ideja ulcinjskog preduzetnika i sportskog radnika, Pavla Pepđonovića, da organizuje promociju filma o svom idolu, asu splitskog Hajduka, Ivanu Gudelju, izrasla je u svojevrsni događaj, koji se ne pamti na prostorima bivše Jugoslavije.

U najjužniju crnogorsku opštinu stigli su brojni proslavljeni fudbalski asovi sa prostora nekadašnje SFRJ.

Tu su nekadašnji Ivanovi saigrači iz Hajduka Šurjak, Bakrač, Cukrov, Simunić, Jerolimov, kao i nekadašnji saigrači iz reprezentacije Jugoslavije Savićević, Radanović, Pašić, Baždarević, Šestić, Hadžibegić,  Musemić i brojni fudbalski asovi iz velike četvorke i ostalih poznatih jugoslovenskih timova poput Miročevića, Prekazija, Mladenovića, Kustudića, Mihajlovića, Karasija, Kanatlarovskog.

Promocija filma "Ivanova igra", koji je režirao Tomislav Žaja, zakazana je za večeras u ulcinjskom Domu kulture, a zbog ogromnog interesovanja biće emitovana paralelno i na Pristanu na maloj plaži.

Program se nastavlja sjutra, kada će učesnici obići znamenitosti Ulcinja, a karavan se u nedjelju seli u Podgoricu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније