Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Б.Ч.Ј. [ Nova.rs ]

22. 11. 2022. 19:29   >>  19:31

RONALDO NAKON ODLASKA

"Volim Junajted, vrijeme je za nove izazove"

Kristijano Ronaldo završio je svoju drugu epizodu u Mančester junajtedu, nakon što je njegov ugovor raskinut uz dogovor dvije strane.

Junajted se zahvalio Ronaldu na svemu što je učinio za klub u dva navrata, a poruku je imao i slavni Portugalac.

„Nakon razgovora sa Mančester junajtedom, zajednički smo se dogovorili da raskinemo naš ugovor. Volim Mančester junajted i navijače, to se nikad neće promijeniti. Osjećam kao da je pravo vrijeme za traženje novog izazova. Želim Mančester junajtedu sve najbolje“, rekao je Ronaldo.

Portugalac je od starta ove sezone postigao tek tri gola uz dvije asistencije za Junajted, a trenutno je sa Portugalom u Kataru na Mundijalu.

Nakon svega postavlja se pitanje gdje će Ronaldo nastaviti karijeru, a to će vjerovatno biti poznato tek poslije Svjetskog prvenstva.

Najveći problem Ronaldo je sebi napravio u intervjuu datom Pirsu Morganu, u kom je osudio klub iz crvenog dijela Mančestera za mnogo stvari, od kojih je glavna bila nedovoljno prostora za napredak, prije svega mladih igrača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније