Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

02. 12. 2022. 21:24 >> 21:26

ISPITUJE SE KRŠENjE FINANSIJSKIH PRAVILA

Uefa pokrenula istragu protiv Juventusa

Evropska kuća fudbala otvorila je istragu protiv Juventusa, zbog potencijalnog kršenja pravila o licenciranju i finansijskom fer-pleju.

"U istrazi ćemo se fokusirati na moguće kršenje finansijskih pravila. Još 23. avgusta je Finansijsko kontrolno tijelo Uefe (CFCB) zaključilo sporazum sa Juventusom i to na bazi finansijskih informacija koje je klub ranije poslao, a koje su tiču 2018, 2019, 2020, 2021. i 2022. godine", navela je Uefa i dodala:

"U slučaju da je situacija po zaključenju istrage bila značajno drugačija od one kada je sporazum postignut, ili ako su se pojavile nove činjenice, ostavljamo pravo da raskinemo sporazum, te preduzmemo pravnu mjeru", saopštila Uefa.

Podsjetimo, Javno tužilaštvo je juče u Torinu pokrenulo tužbu protiv Andree Anjelija i nekadašnjih članova Upravnog odbora.

Postupak obuhvata 11 osoba za koje se sumnja da su između ostalog falsifikovali dokumenta o transferu novca za igrače, ometali kontrolu revizije, ograničavali ulazak poreskih inspektora u prostorije kluba...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније