Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ RTS ]

03. 12. 2022. 20:44   >>  20:42

JEDAN OD NAJBOLjIH FUDBALERA JUGOSLAVIJE

Zvezda povukla broj 11 u čast Džajića

Skupština fudbalskog kluba Crvena zvezda potvrdila je danas odluku Upravnog odbora kluba o povlačenju dresa sa brojem 11 u čast Dragana Džajića, saopštio je klub na svom zvaničnom sajtu.

Dragan Džajić je treća Zvezdina zvijezda, a smatra se i jednim od najboljih fudbalera Jugoslavije svih vremena. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 85 mečeva.

"Nema riječi kojima bih mogao da se zahvalim na velikom priznanju kao što je povlačenje dresa sa brojem 11. Kada provedete 60 godina u Crvenoj zvezdi i potom dobijete priznanje, onda zaista morate da budete srećni i zadovoljni. Kada je riječ o Crvenoj zvezdi, nastaviću da do kraja života pokušavam da dam mali, bilo kakav doprinos za razvoj i uspješnost kluba u budućnosti", izjavio je Dragan Džajić na sjednici Skupštine FK Crvena zvezda.

Dragan Džajić je za Crvenu zvezdu odigrao 590 mečeva i postigao 287 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније