Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

05. 12. 2022. 11:06 >> 11:04

HOSPITALIZOVAN OD UTORKA

Peleova porodica uvjerava da njegovo zdravstveno stanje ne predstavlja rizik

Ćerke legendarnog brazilskog fudbalera Pelea, koji je hospitalizovan od utorka, rekle su da njegovo zdravstveno stanje ne predstavlja nikakav rizik i da su optimistične u pogledu njegovog oporavka.

"Bolestan je, star je, ali trenutno je hospitalizovan zbog infekcije pluća. Kada mu bude bolje, ići će kući", rekla je njegova ćerka Keli Nasimento u nedjelju u intervjuu za brazilski kanal Globo.

Ova respiratorna infekcija izazvana je kovidom-19.

"On nije na jedinici intenzivne njege, već je u normalnoj sobi. Nije u opasnosti, nalazi se na liječenju", dodala je njegova ćerka Flavija.

Pele (82) je u utorak primljen u bolnicu "Albert Ajnštajn" u Sao Paolu radi procjene toka liječenja raka debelog crijeva. Ljekari su tada saopštili da prima antibiotike zbog respiratorne infekcije.

Bolnica je u subotu saopštila da je njegovo stanje stabilno i da dobro reaguje na terapiju koju prima zbog respratorne infekciju.

Njegove ćerke su u nedjelju demantovale glasine da mu se zdravlje pogoršava.

"Umorni smo od primanja saučešća", istakla je Flavija.

Edson Arantes do Nasimento (Nascimento), poznatiji kao Pele, koji je sa 17 godina zaigrao za reprezentaciju Brazila na Svjetskom prvenstvu 1958, osvojio je tri titule svjetskog šampiona - 1958, 1962. i 1970. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније