Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Шофранац

27. 12. 2022. 11:46 >> 11:45

TALENAT LIVERPULA

Bajčetić tema španskih medija nakon prvijenca, otac potvrdio: Puno mu je bliža Španija

Španci već pišu uveliko o Stefanu Bajčetiću nakon njegovog sjajnog gola sinoć u momentu kad je Vila bila blizu gola za 2:2.

Ima samo 18 godina, stigao kao štoper, ali Klop ga je već prebacio u vezni red da bi iskoristio i njegovu tehniku i viziju igre.

Postao je treći najmlađi strijelac u istoriji Liverpula nakon Ovena i Sterlinga, a drugi najmlađi Španac što je dao gol u EPL nakon Fabregasa.

Njegov otac Srđan Bajčetić je iz Zvezde prešao u Seltu gđe je igrao dobro u vrijeme renesanse španske lige, tu je ostao da živi, oženio đevojku iz Galicije, a Stefan je u Vigu odrastao, nešto slično kao ranije Bojan Krkić u Ljeidi.

Već je igrao za omladinsku selekciju Španije kod Pabla Ama koji je sad pomoćnik novog selektora Dela Fuentea i već ga računaju.

Otac Srđan je potvrdio Marki da je Stefanu puno bliža Španija nego Srbija, da je tu odrastao, da se nikad ne zna šta može biti u budućnosti, ali da ovo nije odluka iz interesa.

Iako su u Srbiji već sinoć bile euforične objave "Srbijo, srećan ti novi super star". Da je ostao Luis Enrike bilo bi drugačije zbog ogromne konkurencije, ali ovako čine sve da ga što prije ubace u sistem U21, a poput Gavija čak i u A tim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније