Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

А.М. [ RTS ]

14. 01. 2023. 18:37   >>  18:33

BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE

Vidić vjerovatno kandidat za predsjednika FSS

Proslavljeni fudbaler Mančester junajteda i bivši reprezentativac Srbije Nemanja Vidić ulazi u trku za mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, prenosi Sportklub.

Vidić je u oktobru 2022. godine izrazio želju da sedne na mjesto predsednika FS S i djeluje da će imati priliku da se kandiduje za to mjesto.

U medijima se nakon neodržanih izbora za predsjednika FS S u oktobru 2022. godine pominjalo ime Branislava Nedimovića kao novog kandidata za predsjednika.

Posjeta Aleksandra Čeferina se posmatra kao jedan od koraka ka realizaciji ideje o kandidaturi Vidića, kojeg podržava i drugi čovjek Uefa Zoran Laković, prenosi Sportklub.

Izborna skupština FS S mora da bude održana prije marta ove godine, pošto tada ističu mandati organa i odbora saveza, konstituisanih prema izbornim rezultatima 2019. godine.

Budući predsjednik FS S biraće se iz redova članova Skupštine, iako po novom Statutu posle izbora neće imati pravo glasa u najvišem sazivu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније