Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

02. 02. 2023. 17:51 >> 17:56

LA LIGA

Anćeloti: Svi treneri dobiju otkaz, sem Gvardiole, ali i njemu će se to eventualno desiti

Svaki trener dobije otkaz eventualno, sem Pepa Gvardiole, ali i njemu će se to desiti, smatra trener Reala Karlo Anćeloti.

Njegova ekipa igra večeras protiv Valensije, koja je smijenila Đenara Gatuza, kojeg je Anćeloti trenirao u Milanu, ali i sa kojim se razišao nakon što je Đenaro došao umjesto njega u Napoli.

"Mislim da su ga svi dobili, možda je Gvardiola jedini izuzetak, ali i on će ga dobiti nastavi li trenirati. Puno puta sam dobio otkaz, ali još sam ovdje. Mogu se dogoditi i gore stvari od toga", izjavio je italijanski stručnjak koji je vodio Real, Everton, Napoli, Bajern, PSŽ, Čelsi, Milan, Juventus, Parmu i Ređinu.

Gvardiola je trener Sitija od 2016. godine, a ranije je sa velikim uspjehom trenirao Bajern i Barselonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније