Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

03. 02. 2023. 15:07 >> 15:02

ZVANIČNO

Andre Aju novi igrač Notingem Foresta

Fudbalski reprezentativac Gane Andre Aju zvanično je danas predstavljen kao novo pojačanje Notingem Foresta.

"Nakon što sam igrao Svjetsko prvenstvo prije nekoliko mjeseci, imam priliku da se vratim u najbolju ligu svijeta i u klub kao što je Forest", rekao je 33-godišnji fudbaler u video snimku koji je objavio klub.

Aju je u četvrtak potpisao ugovor sa Notingem Forestom do kraja sezone. On je u dvostruke prvake Evrope došao kao slobodan igrač, nakon što je raskinuo saradnju sa katarskim Al Sadom.

U Notingem Forestu će ponovo sarađivati sa trenerom Stivom Kuperom, sa kojim je radio u Svonsiju od 2019. do 2021. godine.

U Premijer ligi već igra njegov mlađi brat Džordan, koji nastupa za Kristal Palas.

Tokom karijere, stariji Aju igrao je i za Marsej, Vest Hem i Fenerbahče. Kapiten reprezentacije Gane odigrao je 113 utakmica za tu afričku selekciju

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније