Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

03. 02. 2023. 17:33   >>  17:28

LjUT NA ARGENTINCA

Rui Kosta: Enco Fernandez nije želio da ostane u klubu

Transfer Enca Fernandeza obilježio je januarski prelazni rok.

Najbolji mladi fudbaler proteklog Svjetskog prenstva u Kataru prešao je iz Benfike u Čelsi za rekordnih 121 miliona eura i time oborio rekord za nejveći transfer u Engleskoj ikada.

Sportski direktor Benfike, Rui Kosta, otkrio je detalje o pregovorima sa igračem.

"Tokom prelaznog roka postigli smo dogovor da prodamo Enca Čelsiju na ljeto, ali on nije želio da ostane. U tom trenutku sam rekao: ne može više da igra za Benfiku, nema šanse. Ne plačem za igračima koji ne žele da nose naš dres", izjavio je legendarni fudbaler.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније