Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

05. 02. 2023. 14:05 >> 14:04

BAJERN

Salihamidžić: Nojer stavio lične interese ispred interesa kluba

Sportski direktor minhenskog Bajerna Hasan Salihamidžić izjavio je danas u intrvjuu za Bild am Zontag da je golman ekipe i njemački reprezentativac Manuel Nojer stavio "svoje lične interese iznad interesa kluba".

Nojer je u intervjuima za sportski sajt Atletik i dnevnik Zidojče cajctung, oštro kritikovao otpuštanje trenera golmana i bliskog prijatelja Tonija Topalovića od strane Bajerna 24. janura.

"To je bio udarac za mene, kada sam ionako već bio na zemlji. Kao da mi je srce iščupano", objasnio je Nojer, koji će do kraja sezone biti van terena zbog preloma potkoljenice koju je doživio na skijanju.

Salihamidžić je rekao da je klub pogodio stav Nojera jer je "svoje lične interese stavio iznad interesa kluba".

"Razumijem da je Manuel lično pogođen. Ali kao kapiten, očekivao sam drugačiji stav od njega, dodao je Salihamidžić, i dodao da "teška odluka" u vezi sa Topalovićem nema veze sa Nojerom i da mu je to "objasnio".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније