Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

06. 02. 2023. 21:42   >>  21:36

Španski tužioci protiv puštanja Alvesa uz kauciju

Španski tužioci protive se žalbi odbrane brazilskog fudbalera Danija Alvesa kojom traži da bude pušten iz pritvora uz kauciju dok traje istraga o optužbama za seksualni napad.

Alvesovi advokati podnijeli su prošle nedjelje žalbu rakavši da je Brazilac pristao da preda svoj pasoš i nosi uređaj za praćenje ako bude pušten iz pritvora.

Alves bi se javljao sudu i vlastima onoliko često koliko bude potrebno, i kretao bi se u krugu od 500 metara oko kuće, navedeno je u žalbi.

Tužioci su danas saopštili da ostaje opasnost da Alves pobjegne ako bude pušten.

Alves je uhapšen 30. januara pod sumnjom da je počinio seksualni napad na ženu u jednom noćnom klubu u Barseloni. On je negirao ovo delo.

Sudija je nakon saslušanja Alvesa, žrtve i svjedoka odlučio da se fudbaler zadrži u pritvoru bez mogućnosti puštanja uz kauciju.

Nakon uzimanja iskaza osam svjedoka na zatvorenom ročištu prošle nedjelje, sudija će odlučiti da li će slučaj ići na suđenje.

Alves je osvojio 42 fudbalske titule u karijeri, i najtrofejniji je fudbaler u istoriji. Prošle godine u Kataru je nastupio na svom trećem Svjetskom prvenstvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније