Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

08. 02. 2023. 16:00 >> 16:01

DA BI GA BOLjE ČULI NA TERENU

I to se radi: Fudbaler Bajerna zatražio pomoć od operskog pjevača

Poznato je da sportisti na najvećem nivou svakodnevno ulažu u sebe kako bi njihove karijere i sjajne partije što duže trajale.

Međutim štoper Bajern Minhena, Dajo Upamekano je otišao korak dalje sa angažmanom jednog operskog pjevača. Defanzivac Bavaraca je to odradio kako bi mogao da se bolje čuje na terenu.

„Često imam upaljeno grlo i nemam glasa poslije mečeva. Zato sam i potražio pomoć – poboljšao sam svoje glasne žice uz pomoć operskog pjevača“, rekao je defanzivac Bavaraca.

Poznato je da štoperi obično komanduju odbranom, ali i veznim redom i golmanom, pa se Francuz nada da će ovi "treninzi" da mu pomognu.

„Pjevali smo zajedno, učio me je kako da vježbam glas. Sada mogu glasno da vičem, mogu da dajem instrukcije na terenu“, dodao je srećni Upamekano.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније