Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

10. 03. 2023. 16:23   >>  16:31

ODLUČIO DA ODE

Klop: Iznenadila me je odluka Firmina

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je bio iznenađen odlukom Roberta Firmina da napusti Enfild na kraju sezone. Brazilski napadač će okončati svoj osmogodišnji boravak na Enfildu kada mu istekne ugovor u junu. Firmino je bio u pregovorima o novom ugovoru, ali je na kraju odlučio da napusti klub.

"Iznenađen? Da, malo - moglo je da ode u dva pravca, otišlo je u ovom. I to poštujem. To je sasvim normalno u ovako dugim vezama kakvu mi imamo, kakvu ima Bobi sa klubom", rekao je Klop, prenose britanski mediji.

Firmino je u ubjedljivoj pobjedi Liverpula protiv Mančester junajteda od 7:0 postigao poslednji gol, svoj 108. u 354 nastupa za "crvene".

"Svidio mi se prijem koji je dobio kada je ušao u igru protiv Junajteda", naveo je Klop i dodao da mu je Firmino rekao da želi "da ovu divnu priču privede srećnom kraju".

Liverpul je ovojio Ligu šampiona, Premijer ligu, FA kup, Liga kup i Svjetsko klupsko prvenstvo tokom boravka Firmina na Enfildu i sigurno može da očekuje emotivni oproštaj u poslednjoj utakmici u sezoni na Enfildu, protiv Aston Vilje 20. maja.

"U ovom trenutku nema vremena za opraštanje, biće dovoljno vremena za to u kasnijoj fazi sezone. On je potpuno posvećen timu, kao što vjerovatno i znate. I to je sve što treba da znamo", rekao je Klop.

Trener Liverpula je istakao i da će pjesma navijača Firminu "zauvjek ostati tu".

"Mislim da je on jedan od onih igrača da čak, i ako bi došao da igra protiv nas, ljudi bi zaista bili srećni što ga vide", zaključio je Klop.

Fudbaleri Liverpula sjutra će gostovati Bornmutu, u utakmici 27. kola Premijer lige. "Crveni" su trenutno peti na tabeli sa 42 osvojena boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније