Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

12. 03. 2023. 15:27 >> 15:28

TRABZON TRAŽI TRENERA

Džerard i Bilić u borbi za klupu posrnulog prvaka Turske

Aktuelni turski prvak Trabzonspor je u potrazi za novim trenerom, nakon što je klub napustio Abdulah Avči, a turski mediji kao glavne kandidate spominju Stivena Džerarda i Slavena Bilića.

Osim njih dvojice pominju se i domaći stručnjaci u Turskoj, Sergen Jalcin, Čadgas Atana i Fatih Teke.

Bilić je do prije samo sedam dana vodio ekipu Votforda, ali je dobio otkaz, iako je njegov tim i dalje u borbi za ulazak u Premijer ligu.

Sa druge strane, pojedini mediji prenose da je legendarni fudbaler Liverpula, Džerard, već otputovao za Istanbul gdje ga čekaju pregovori sa predstavnicima Trabzona.

Interesantno je da su u Trabzonu održavaju i izbori za novog predsjednika kluba a aktuelni predsjednok Dogan se ponovo takmiči za tu funkciju. Dovođenje Džerarda je dio njegove kampanje, pa ako dobije sigurno će biti lako odlučiti ko je novi trener.

Trabzon je prošle sezone osvojio tursko prvenstvo, ali ove godine se nalazi na šestoj poziciji, sa čak 22 boda zaostatka u odnosu na Galatasaraj.

U posljendjih pet utakmica doživio je tri poraza, od čega dva zaredom, koji su presudili bivšem treneru Avčiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније