Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

13. 03. 2023. 12:32 >> 12:32

NA TRENINGU

Pogba se ponovo povrijedio, tri nedjelje van terena

Fudbaler Juventusa, Pol Pogba, odsustvovaće sa terena tri nedjelje, zbog povrede butnog mišića, prenijela je danas agencija Frans pres.

Francuski vezni fudbaler je ove sezone nastupao na samo dva meča, nakon što je u septembru prošle godine operisao desno koljeno.

Pogba će prema navodu izvora iz Juventusa moći da se vrati fudbalu, nakon završetka reprezentativne pauze.

On se povrijedio u nedjelju ujutro na treningu prilikom izvođenja slobodnih udaraca, pa se tako neće naći na spisku selektora Francuske Didijea Dešana za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Francuska će kvalifikacije u Grupi B otvoriti na svom terenu protiv Holandije (24. mart), a tri dana kasnije slijedi gostovanje Irskoj.

Pogba je za selekciju Francuske odigrao 91 utakmicu, a poslednji nastup zabilježio je u martu prošle godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније