Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

15. 03. 2023. 20:35 >> 20:36

ZA IGRAČE DO 19 GODINA

AZ Alkmar nakon Barselone "razbio" i Real Madrid za polufinale Lige šampion

Mladi tim holandskog AZ Alkmara plasirao se u polufinale Lige šampiona za igrače do 19 godina, nakon što je na svom terenu ubjedljivo slavio protiv Real Madrida 4:0.

Holandski tim je tako nastavio seriju iznenađenja, jer su u osmini finala dobili vršnjake iz Barselone u gostima sa 3:0.

Nakon početne inicijative gostiju, AZ dolazi do vođstva uz dosta sreće.

Izveden je korner, golman Reala Del Alamo nije najbolje prihvatio loptu, a napadač gostiju Daniel Bekuers je iz sjedećeg položaja "ćušnuo" loptu u gol.

Samo četiri minuta kasnije, jedan od najboljih igrača holandskog tima i ime na koje treba obratiti pažnju Erns Poku, je sjajno probio po lijevoj strani i moćnim udarcem duplurao prednost.

Probao je Real u drugom poluvremenu da se vrati, ali Meks Merding u 78. minutu stavlja definitivno tačku na utakmicu, nakon još jedne očajne reakcije odbrane ekipe koju predvodi nekada proslavljeni fudbaler Reala i Liverpula Alvaro Arbeola, da bi Daniel Beukers sa svojim drugim pogotkom zapečatio sudbinu "kraljevskog tima".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније