Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

21. 03. 2023. 17:00 >> 17:02

SA 42 GODINE

Ibrahimović se nada plasmanu na EP

Napadač švedske fudbalske reprezentacije Zlatan Ibrahimović izjavio je da se i dalje nada da će sljedeće godine igrati na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

Ibrahimović će sljedeće godine napuniti 42 godine, i eventualnim učešćem na EP bi postao najstariji igrač u istoriji turnira.

"Ako se budem osjećao dobro i dobijem poziv od selektora pomoći ću njemu, timu i zemlji i daću sve od sebe", izjavio je Ibrahimović na konferenciji za novinare.

Ibrahimović će postati najstariji igrač koji je odigrao kvalifikacioni meč za Evropsko prvenstvo, a oboriće rekord Italijana Dina Zofa, ako izađe na teren u naredna dva meča svoje selekcije, u petak protiv Belgije ili u ponedeljak protiv Azerbejdžana.

On je prošlog vikenda postigao gol za Milan u italijanskom prvenstvu, i postao najstariji strijelac u istoriji Serije A.

"Nisam ovdje iz dobrotvornih svrha. Ovdje sam da igram svoju igru i donesem svojim nastupima rezultate. I nadam se da ću i dalje moći to da radim", rekao je on.

Trenutno, najstariji učesnik Evropskog prvenstva je mađarski golman Gabro Kiralji koji je sa 40 godina nastupio na Evropskom prvenstvu 2016. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније