Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

21. 03. 2023. 19:10 >> 19:10

DO KRAJA SEZONE

Sevilja našla zamjenu za Sampaolija

Fudbalski klub Sevilja saopštio je da će danas smijenjenog trenera Horhea Sampaolija na klupi tog tima zamijeniti Hose Luis Mendilibar.

Sevilja je navela da je Mendilibar, čiji će glavni zadatak biti da izbori opstanak tog kluba u Primeri, potpisao ugovor do kraja sezone.

Mendilibar je prošle sezone predvodio Alaves na samo 12 utakmica. Veliki dio svoje trenerske karijere proveo je u Eibaru, a između ostalih trenirao je i Valjadolid, Osasunu i Atletik Bilbao.

Ranije danas, Sevilja je smijenila Argentinca Horhea Sampaolija, nakon poraza od Hetafea u Primeri 0:2.

Sampaoli je klupu Sevilje preuzeo 6. oktobra prošle godine, nakon odlaska Hulena Lopetegija, a ostavlja tim na 14. mjestu na tabeli Primere, sa samo dva boda više od Valensije koja je prva u opasnoj zoni.

On je predvodio Sevilju na 31 utakmici, uz 13 pobjeda, šest remija i 12 poraza. Pod vođstvom Sampaolija, Sevilja je stigla do četvrtfinala Lige Evropa, gdje za protivnika ima Mančester Junajted.

Sevilja će naredni meč u Primeri igrati 1. aprila protiv Kadiza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније