Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

21. 03. 2023. 22:33   >>  22:34

ODLUKA SELEKTORA

Kevin de Brujne novi kapiten Belgije

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Domeniko Tedesko imenovao je Kevina de Brujnea za novog kapitena nacionalnog tima, saopštio je tamošnji fudbalski savez.

"Čast mi je što sam imenovan i što ću predstavljati zemlju na ovaj način. Imam skoro 32 godine. Nikada nisam razmišljao da se oprostim od reprezentacije. Mislim da još mogu nešto da donesem i pomognem mlađim igračima", rekao je De Brujne u intervjuu za RTL.

De Brujne je za reprezentaciju Belgije odigrao 97 utakmica i upisao 25 golova i 46 asistencija.

Bio je naširoko kritikovan poslije Svjetskog prvenstva u Kataru tokom kojeg je tamošnja štampa posebno izdvojila njegovo ponašanje i govor tijela na terenu.

"Dao sam sve od sebe, ali nisam bio dovoljno dobar", rekao je tada De Brujne.

Belgija, koja je eliminisana sa Svjetskog prvenstva poslije prvog kruga, u petak počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. utakmicom protiv Švedske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније