Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

22. 03. 2023. 19:46   >>  19:46

PRED MEČ SA LIHTENŠTAJNOM

Ronaldo želi da obori svjetski rekord po broju nastupa za reprezentaciju

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je danas da su mu rekordi dodatna motivacija, uoči utakmice sa Lihtenštajnom, na kojoj bi mogao da obori svjetski rekord po broju nastupa za reprezentaciju.

"Rekordi su moja motivacija, želim da postanem igrač sa najviše odigranih utakmica za reprezentaciju u istoriji, to bilo nešto što bi me činilo ponosnim. Ali tu ne stajem, i dalje želim da me zovu", rekao je napadač saudijskog Al Nasra.

Sa ukupno 196 utakmica portugalski kapiten trenutno dijeli ovaj rekord sa kuvajtskim napadačem Baderom Al-Mutavom. Ovaj 38-godišnjak nije pozvan za prijateljske utakmice Kuvajta sa Filipinima i Tadžikistanom.

Ronaldo je rekao da je srećan na novom reprezentativnom okupljanju.

"Imam još mnogo da dam selekciji", rekao je 38-godišnji fudbaler i dodao da ne pravi "dugoročne planove" o nastupima na Evropskom prvenstvu naredne godine i Svjetskom prvenstvu 2026.

Krajem novembra prošle godine Ronaldo je napustio Mančester junajted, da bi nakon Svjetskog prvenstva u Kataru i eliminacije njegove selekcije u četvrtfinalu, prešao u saudijski Al-Nasr.

Fudbaleri Portugala kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počinju u četvrtak utakmicom na svom terenu protiv Lihtenštajna (20.45).

Drugi meč u martovskom ciklusu Portugal igra tri dana kasnije na gostovanju protiv Luksemburga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније