Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

24. 03. 2023. 14:58   >>  14:59

NAKON OTKAZA

Kimih: Nagelsman je izvanredan trener

Fudbaler Bajerna iz Minhena Džošua Kimih rekao je danas da je Julijan Nagelsman izvanredan trener, nakon smjene trenera.

Njemački mediji Kiker i Bild prijeneli su sinoć da će Nagelsman dobiti otkaz i da će ga na klupi zamijeniti Tomas Tuhel.

Bajern je u subotu izgubio od Bajera iz Leverkuzena sa 1:2 i pao na drugo mjesto na tabeli Bundeslige, sa bodom zaostatka za Borusijom iz Dortmunda.

"Mogu samo da kažem da je Julijan Nagelsman izvanredan trener. Zaista, imao sam mnogo trenera i mnogo vrhunskih trenera, a uprkos tome, mogu lako reći da je među moja tri najbolja trenera. Kako sada stvari stoje, razumijete da ništa više ne mogu da kažem", rekao je Kimih novinarima u Frankfurtu.

Kimih je sa reprezentacijom Njemačke, koju će kao kapiten predvoditi u prijateljskoj utakmici protiv Perua u subotu.

Selektor Nemačke Hansi Flik, koga je Nagelsman naslijedio na klupi Bajerna, rekao je da je bio "veoma iznenađen" navodima da će Nagelsman dobiti otkaz.

Kiker je naveo da se očekuje da će Tuhel danas ili u subotu doći u minhenski klub.

Bajern će 1. aprila igrati protiv Borusije iz Dortmunda u Bundesligi, a 11. aprila prvu četvrtfinalu utakmicu Lige šampiona protiv Mančester sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније