Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

28. 03. 2023. 10:45 >> 10:45

U POTRAZI ZA TRENEROM

Totenhem kontaktirao Nagelsmana

Uprava fudbalskog kluba Totenhem kontaktirala je trenera Julijana Nagelsmana u vezi angažmana, prenijeli su danas njemački mediji.

Totenhem traži trenera nakon što je u nedjelju uveče sporazumno raskinuo saradnju sa Italijanom Antoniom Konteom.

Nagelsman je prošlog petka dobio otkaz u Bajernu iz Minhena, nakon što je ekipa pala na drugo mjesto na tabeli Bundeslige. Skaj Njemačka prenio je da je uprava londonskog kluba kontaktirala 35-godišnjeg trenera, ali da je malo vjerovatno da će on odmah zamijeniti Kontea.

Njemački trener uzeo je slobodno vrijeme kako bi odlučio o budućnosti, a mediji spekulišu da je za njega zainteresovan i Real Madrid.

Konte se sinoć putem društvenih mreža oprostio od navijača Totenhema.

"Fudbal je strast. Duboko sam zahvalan svakome u klubu koji je cijenio i dijelio moju strast i intenzivan način kojim živim kao fudbalski trener. Posebno sam zahvalan navijačima koji su me uvijek podržavali i cijenili, bilo je nezaboravno čuti ih kako skandiraju moje ime. Naše zajedničko putovanje je završeno, želim vam sve najbolje u budućnosti", naveo je Konte.

On je u Torinu sa porodicom i želeo bi da nastavi karijeru u Italiji.

Međutim, nema mnogo klubova u Seriji A koji su spremni da prihvate njegove zahtjeve za platu ili da ulože u tim onoliko koliko bi Konte želio, naveo je Skaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније