Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

28. 03. 2023. 12:01 >> 12:05

ITALIJAN NAKON ODLASKA IZ TOTENHEMA

Konte pokupio 4,5 miliona otpremnine pa se zahvalio navijačima

Italijanski fudbalski trener Antonio Konte, prvi put od otkaza u Totenhemu se oglasio putem društvenih mreža.

On je smijenjen nakon 16 mjeseci provedenih na klupu "Mamuza", a medijsku ćutnju je prekinuo galerijom fotografija iz svog perioda provedenog na klupu ekipe iz Londona.

"Fudbal je strast. Volio bih se zahvaliti svima u Spursima koji su cijenili i dijelili moju strast te moj intenzivan način na koji sam obavljao ulogu trenera. Posebna zahvalnica navijačima koji su mi uvijek davali podršku, bilo je nevjerojatno čuti kako pjevaju moje ime. Naše zajedničko putovanje se završilo, želim vam sve najbolje u budućnosti. Antonio", napisao je Italijan.

On iz Totenhema, pak ne odlazi praznih džepova, već je za raskid ugovora dobio 4,5 miliona eura.

Time je ovaj Premijerligaš došao do cifre od 62.5 miliona eura na račun otpremnina svojim trenerima u zadnjih 10 godina.

Kada se pogleda koliko je Konte dobio, Totenhem je i dobro prošao, jer su Žoze Murinju isplatili 23 miliona, Nunu Espiritu Santu 16, Mauriciju Poketinju 14, Andre Viljaš Boašu pet miliona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније