Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

28. 03. 2023. 12:19   >>  12:21

BIO BI I PROMOTER SP

Cijela liga želi da učestvuje u dovođenju Mesija, a on da izabere u kojem klubu će da igra

Od 1. januara Lionel Mesi ima pravo da pregovara sa kim želi, jer mu ugovor sa PSŽ ističe na ljeto, a gotovo je izvjesno da neće ostati nakon toga na Parku prinčeva.

Povratak u Barselonu, odlazak kod Ronalda u Saudijsku Arabiju (čime bi postao jedan od najplaćenijih fudbalera ikada), sada se pojavila i zanimljiva treća opcija.

Nije tajna da Dejvid Bekam želi da dovede Argentinca u svoj Inter Majami, međutim problem je plata.

Mesi trenutno zarađuje 40 miliona eura godišnje, a klub sa Floride ne bi mogao da ponudi više od šest miliona.

Zato je cijela MLS liga spremna da uđe u akciju dovođenja Mesija.

Naime, specijalnim dekretom svaka ekipa bi učestvovala u plati fudbalera PSŽ-a, a on bi mogao da odabere u kojoj ekipi će da igra, pa bi tako osim Intera, mogao da zaigra u LA Galaksiju, Red Bul Njujorku ili nekoj drugoj ekipi.

Računica MLS lige je da bi svakako potpis Mesija masu doprinio popularizaciji fudbala u SAD, a i bio bi sjajan promoter za Svjetsko prvestvo koje se održava 2026. godine na teritoriji SAD-a, Meksika i Kanade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније