Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

29. 03. 2023. 14:52   >>  14:52

PREMIJER LIGA

Son: Osjećam se odgovornim za odlazak Kontea

Fudbaler Totenhema Hjun Min Son rekao je da mu je žao što je trener Antonio Konte napustio klub i da se osjeća odgovornim za njegov odlazak pošto nije uspio da ponovi dobre igre iz prošle sezone.

Son je prošle sezone bio najbolji strijelac Premijer lige sa 23 gola i pomogao ekipi da osvoji četvrto mjesto i izbori plasman u Ligu šampiona, ali je ove sezone postigao samo šest golova u prvenstvu.

Uprava Totenhema otpustila je u nedjelju Kontea, osam dana pošto je svoje igrače nazvao sebičnim, poslije remija 3:3 protiv Sautemptona koji se bori za opstanak.

"Kao igraču, mnogo mi je žao. On je prvoklasan trener i naše zajedničko putovanje je bilo sjajno. Trebalo je da odigram bolje. Osjećam se odgovornim za njegov odlazak, pošto nisam toliko pomogao klubu. Zahvalan sam na onome što je uradio. On je sjajan trener sa mnogo iskustva. Navijaću za njega", rekao je Son, prenio je danas Skaj.

Totenhem je eliminisan iz domaćih kup takmičenja, kao i iz Lige šampiona. Ekipa je trenutno četvrta na tabeli sa 49 bodova iz 28 utakmica.

Takmičenje u prvenstvu londonski klub nastavlja u ponedjeljak utakmicom protiv Evertona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније