Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

29. 03. 2023. 17:59   >>  18:00

BRITANSKI MEDIJI

De Hea odbio novi ugovor, ne želi manju platu

Golman Mančester junajteda David De Hea još uvijek nije postigao dogovor o produžetku ugovora sa "crvenim đavolima", jer je uprava kluba odlučila da mu smanji primanja, prenosi britanski "Atletik".

On trenutno prima 375.000 funti nedjeljno.

Navodi se da je uprava saopštila De Hei da ne može da očekuje veća primanja u odnosu na 2019. godinu kada je došao na "Old Traford" i postao najplaćeniji golman svih vremena.

Pojedini ostrvski mediji prenose da su čelnici Junajteda Špancu ponudili između 50 i 100 hiljada funti na nedjeljnom nivou.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније