Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

01. 04. 2023. 13:39   >>  13:39

ODLUKA EHF-A

Crna Gora organizuje evropsko za igrače do 18 godine

Crna Gora će četvrtu godinu zaredom biti domaćin prvenstva Evrope u mlađim kategorijama!

Evropska rukometna federacija (EHF) donijela je odluku da naša država 2024. godine organizuje Evropsko prvenstvo za igrače do 18 godina. Biće to prvo takmičenje na kojem će nastupiti 24 nacionalna tima, umjesto dosadašnjih 16.

Savez je 2021. godine prvi put bio domaćin nekog takmičenja za mlađe kategorija – EP za igračice do 17 godina, 2022. smo ugostili najbolje kadete Starog kontinenta, a u avgustu ove godine, u Podgorici će ponovo igrati 16 najboljih selekcija u uzrastu kadetkinja.

Kada se tome doda da je Crna Gora u novembru prošle godine bila jedan od domaćina EHF Euro za žene, a 2021. godine bila jedina država na planeti koja je organizovala dva olimpijska kvalifikaciona turnira pod okriljem Svjetske rukometne federacije (IHF), jasno je da je Rukometni savez Crne Gore prepoznat kao uspješan domaćin koji može da odgovori visokim međunarodnim standardima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније