Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

01. 04. 2023. 15:37 >> 15:37

ITALIJAN PREUZIMA SELEKAO?

Anćeloti potvrdio da ga Brazil želi za selektora

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti potvrdio je danas da reprezentacija Brazila želi da ga angažuje za selektora, ali je istakao da želi da važeći ugovor ispuni "do kraja".

"Realnost je da me brazilska reprezentacija želi i to mi laska. Ali morate poštovati trenutni ugovor (koji ističe u junu 2024), ugovor koji želim da ispoštujem do kraja", rekao je Anćeloti na konferenciji za novinare uoči meča protiv Valjadolida.

"Imam ugovor, želim da ga ispunim, jer volim ovaj klub i ovaj tim. Sve što će se dogoditi nakon mog ugovora je budućnost, a budućnost niko ne zna", dodao je Ančeloti.

Brazil je na Svjetskom prvenstvu u Kataru eliminisan u četvrtfinalu od Hrvatske i od tada lokalna štampa pominje upravo Anćelotija kao jednog od kandidata za selektora.

"Ne iznenađuje me što postoje takve glasine i to me ne brine. Prilično je jasno - ostaću ovdje sve dok mi Real Madrid dopusti da ostanem. Osjećam veliku podršku predsjednika, navijača i igrača, atmosfera je mirna oko mene, a i ja sam veoma miran. Sada imamo dva i po mjeseca da pokušamo da osvojimo titule", rekao je Italijan.

Iako je na početku sezone izjavio da će završiti trenersku karijeru nakon svog boravka u Real Madridu, Anćeloti je danas rekao da danas ne bi to ponovio, dodajući "vidjećemo".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније