Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

09. 04. 2023. 10:40 >> 10:51

NAKON MEČA

Valverde pesnicom udario Baenu

Duel Real Madrida i Viljareala zavšen je pobjedom Viljareala (3:2) nakon odličnog preokreta. Poslije meča, došlo je do incidenta van terena u kojem je Federiko Valverde udario Aleksa Baenu, prenose mediji.

Mediji prenose da je urugvajski vezista bio bijesan zbog psovki i uvreda koje mu je Banea uputio tokom meča, a koje se tiču njegovog nerođenog djeteta. .

Valverde se nije kontrolisao pa je pesnicom ispred autobusa na parkingu stadiona udario u lice igrača Viljareala.

Viljareal je u kontaktu sa policijom, a Baena će odlučiti da li će podnijeti tužbu protiv Valverdea.

Igrač Viljareala oglasio se na Tviteru:

„Veoma sam srećan zbog impresivne pobjede mog tima, ali sam u isto vrijeme i tužan zbog nasilja koje sam doživio na kraju. Iznenađen sam stvarima koje se govore o meni. Apsolutno nije istina da sam rekao to što svi tvrde da jesam“, poručio je Španac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније