Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

10. 05. 2023. 12:38 >> 13:50
1

KAZNE ZBOG UTAKMICE SA SRBIJOM

UEFA: FSCG da zatvori dio stadiona za meč sa Mađarskom

Evropska fudbalska unija (Uefa) kaznila je danas Fudbalski savez Crne Gore zbog dešavanja na meču sa Srbijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. FSCG će tako morati da zatvori dio svog stadiona u Podgorici za meč protiv Mađarske (17. jun).

Uz to, FSCG će morati da plati novčanu kaznu od ukupno 47.500 eura. Naša kuća fudbala platiće 20.000 zbog rasističkog skandiranja navijača, 4.500 eura zbog upotrebe pirotehničkih sredstava,  8.000 eura zbog blokiranih stepenica na tribinama, kao i 15.000 zbog zaključanih evakuacionih kapija..

Fudbalski savez Crne Gore uputiće žalbu Komisiji za žalbe UEFA zbog izrečene odluke o djelimičnom zatvaranju stadiona i novčane kazne zbog zaključanih evakuacionih kapija.

Srbija poslije dva meča vodi u Grupi G sa šest bodova, druga je Mađarska sa tri boda (jedna utakmica), dok je Crna Gora posle dvije utakmice treća sa tri boda.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније