Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

15. 05. 2023. 13:46 >> 14:11

PRIMERA

Ronaldo: Ovakvo suđenje je nedopustivo

Većinski vlasnik Valjadolida i bivši fudbaler Ronaldo saopštio je da nije zadovoljan suđenjem na utakmici njegovog tima sa Seviljom u 34. kolu španske Primere.

Valjadolid je na svom terenu poražen od Sevilje 3:0, a meč je obilježila odluka glavnog arbitra da poništi gol domaćem timu pošto je prethodno svirao kraj prvog poluvremena, prije nego što je lopta prešla gol-liniju.

"Nedopustivo je ono što se dogodilo na našem stadionu. Do sada smo ćutali pokušavajući službenim putem, sastancima i peticijama da opravdamo nezadovoljstvo izbjegavajući javno eksponiranje. Ali dosta je više. Ovo je profesionalni fudbal i tražimo objašnjenja. Ovakve greške mogu da promijene cijelu sezonu. Neka jedna stvar bude jasna. Borićemo se protiv svega i svih, jer mi smo Valjadolid. Naš tim, naši navijači i naš grad dali su sve i niko nam to neće oduzeti“, napisao je Ronaldo na društvenim mrežama.

Valjadolid se trenutno nalazi na 17. mjestu na tabeli sa 35 bodova, jednim više od zone ispadanja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније