Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

17. 05. 2023. 13:09 >> 13:23

PRIVREMENI TRENER

Hodžson će na kraju sezone razgovarati sa čenicima Kristal Palasa

Čelnici fudbalskog kluba Kristal Palas razgovaraće na kraju sezone sa privremenim trenerom Rojom Hodžsonom o njegovim planovima, nakon što je sa londonskim klubom osigurao opstanak u Premijer ligi, prenio je danas Skaj.

Hodžson (75) je najstariji trener u istoriji Premijer lige, a klub je preuzeo krajem marta. Sa Kristal Palasom ostvario je pet pobjeda u osam utakmica Premijer lige.

Kristal Palas se u trenutku kada je on preuzeo funkciju nalazio samo tri boda iznad zone ispadanja, a sada dva kola prije kraja Premijer lige zauzima 12. mjesto sa 43 boda.

Bivši selektor Engleske je krajem aprila posle pobjede nad Vest Hemom (4:3), rekao da nije spreman da razgovara o svojim planovima.

"Nisam uopšte spreman da razgovaram o tome. Šta se desi na kraju sezone, desi se. Uživaću u ovom poslednjem mjesecu i neću ništa komentarisati", dodao je on.

Kristal Palas do kraja sezone očekuje gostovanje Fulamu, dok u poslednjem kolu na svom terenu igra sa Notingem Forestom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније