Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

19. 05. 2023. 19:07 >> 19:07

POKAJAO SE ZBOG SUKOBA SA SUDIJOM

Mitrović o suspenziji: Napravio sam grešku, nije trebalo tako da reagujem

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović je po povratku na teren posle odslužene suspenzije naveo da je svjestan greške koju je učinio i da je prihvatio kaznu.

Mitrović je suspendovan osam utakmica nakon što je, nezadovoljan sudijskom odlukom, odgurnuo glavnog arbitra meč između Fulama i Mančester Junajteda u četvrtfinalu FA Kupa.

Srpski reprezentativac je na toj utakmici postigao vodeći pogodak, ali je Junajted na kraju preokrenuo na 3:1 i plasirao se u polufinale, a zatim i finale gdje će igrati sa gradskim rivalom Mančester Sitijem.

"Jasno je da nije trebalo tako da reagujem. Posle nekoliko dana razgovarao sam sa sudijom i objasnio mu da nije bilo ništa lično. Važno mi je da je svjestan toga. Bila je to samo reakcija u trenutku. Takav sam tokom utakmica, emotivan. Mnogo mi je stalo do ovog kluba i uvijek želim da pobjeđujemo. Nisam se kontrolisao, napravio sam grešku i prihvatio kaznu", izjavio je Mitrović za "Skaj sport".

Izgleda da suspenzija nije mnogo uticala na Mitrovića s obzirom da je na prvom meču po povratku na teren postigao gol protiv Sautemptona u pobjedi 2:0.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније