Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

26. 05. 2023. 14:09 >> 14:27

NEZADOVOLjAN PLASMANOM

Salah: Apsolutno nema izgovora za ovo

Fudbaleri Liverpula prvi put posle šest sezona nisu izborili plasman u Ligu šampiona pa će naredne sezone igrati u Ligi Evrope.

Mohamed Salah, golgeter Liverpula, smatra da nema izgovora za ovaj neuspjeh i da je to minimum koji su morali da ostvare.

"Potpuno sam devastiran. Apsolutno nema izgovora za ovo. Imali smo sve što je potrebno da se i ove sezone kvalifikujemo u Ligu šampiona i omanuli smo. Mi smo Liverpul i kvalifikacije u Ligu šampiona bi trebalo da je minimum za ovaj klub. Žao mi je, ali još je rano za neku optimističnu poruku. Iznevjerili smo i vas i nas", napisao je Salah na tviteru.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније