Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

30. 05. 2023. 19:26 >> 19:26

KONTROVERZNI FUDBALER

Kvinsi Promes optužen za šverc kokaina

Holandski fudbaler Kvinsi Promes, kome se već sudi u Holandiji zbog napada nožem, sada je optužen i za šverc kokaina, saopštilo je danas tamošnje tužilaštvo.

Ovaj 31-godišnji fudbaler moskovskog Spartaka je, zajedno sa još jednim 31-godišnjim Holanđaninom, optužen da je uvezao "nekoliko stotina kilograma" kokaina u januaru 2020. godine preko luke Antverpen u Belgiji.

Bivši fudbaler Ajaksa i reprezentacije Holandije već je bio osumnjičen za umiješanost u trgovinu drogom i učešće u kriminalnoj organizaciji.

Pripremno ročište biće održano u ponedeljak, a Promes neće neće biti u sudu zbog obaveza u klubu, prenijeli su lokalni mediji.

U drugom slučaju, holandski javni tužilac je u martu zatražio dvije godine zatvora za Promesa, optuženog da je nožem napao svog rođaka tokom jedne svađe u julu 2020. godine.

Promes je prvobitno procesuiran za pokušaj ubistva, ali je na osnovu više svjedočenja tužilaštvo zaključilo da nema dokaza koji bi potvrdili da je njegov cilj bio da ubije žrtvu.

Holandski fudbaler, rođen u Amsterdamu, igrao je za Ajaks u to vrijeme.

Početkom 2021. godine se vratio u moskovski Spartak, gdje je već odigrao četiri sezone od 2014. do 2018. godine.

Bio je dio reprezentacije Holandije na Evropskom prvenstvu 2021, ali od tada nije pozivan u nacionalni tim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније