Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

31. 05. 2023. 15:40 >> 15:53

PRED FINALE LIGE EVROPE

Rakitić: Prisutna je velika želja za pobjedom

Fudbaleri Sevilje večeras će se sastati sa Romom na "Puškaš areni" gdje će pokušati da dođu do sedmog trofeja Lige Evrope u klupskoj istoriji.

Ivan Rakitić, igrač Sevilje, bio je član generacije koja je ovaj pehar podigla 2014. godine i smatra da ako svi pruže 100 posto svojih mogućnosti da će pobijediti.

"Jako smo srećni što smo opet u velikom finalu, ali u njega ulazimo mirno. Prisutna je velika želja za pobjedom ali idemo korak po korak kako bi smo uživali u svakom trenutku. Atmosfera u našoj svlačionici i oko nas je izuzetno dobra i pozitivna. Moramo da nastavimo da radimo kao grupa jer smo svjesni šta nas očekuje. Svi moramo pružiti 100 posto svojih mogućnosti da bi smo pobijedili", rekao je Rakitić.

Rakitić smatra da je Sevilja uvijek imala kvalitet ali da ih je do dobrih rezultata vodio novi trener.

"Želi li neko da napravi film o dugoj i teškoj sezoni, mogao bi da snimi film o nama.Ekipa je uvijek imala kvalitet i samopouzdanje ali novi trener je unio snagu i postavio jasne zahtjeve pred nas što je dovelo do pozitivnih rezultata", zaključio je Rakitić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније