Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

03. 06. 2023. 23:35   >>  23:35

KLEROMON SLAVIO

Kraj neslavne kampanje Mesija u PSŽ-u: Poraz uz zvižduke navijača tokom cijelog meča

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi odigrao je večeras posljednju utakmicu za taj klub, u porazu od Klermona 2:3, u 38. kolu francuskog prvenstva.

Navijači su na Parku prinčeva uoči početka utakmice zviždali Mesiju na predstavljanju igrača.

Uprava Pari Sen Žermena ranije danas potvrdila je da će argentinski fudbaler otići iz kluba po isteku ugovora krajem mjeseca, odnosno da će mu večerašnji meč biti posljednji sa ekipom.

On je odigrao celu utakmicu, u kojoj je njegova ekipa povela golovima Serhija Ramosa u 16. i Kilijana Mbapea u 21. minutu. Gostujuća ekipa smanjila je golom Žoana Gastjena u 24. minutu, a izjednačila je pogotkom koji je Mehdi Zefan postigao u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Pobjedu Klermonu doneo je Grion Kjei u 63. minutu.

Pari Sen Žermen je ove sezone osvojio šampionsku titulu, a Klermon je sezonu završio na osmom mjestu na tabeli.

Tokom sezone navijači Pari Sen Žermena su u više navrata zviždali Mesiju, po povratku poslije suspenzije nakon što je bez dozvole kluba otišao u Saudijsku Arabiju i poslije eliminacije iz Lige šampiona u dvomeču protiv Bajerna iz Minhena.

Svjetski mediji spekulišu da bi 35-godišnji Argentinac mogao da se vrati u Barselonu, ali i da pređe u Inter iz Majamija. Govorilo se o transferu u saudijski Al Hilal, ali se čini da je ta mogućnost otpala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније