Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

04. 06. 2023. 23:48   >>  23:48

SERIJA A

Atalanta i Roma u LE, Juventus u LK, Verona i Specija u baražu

Fudbaleri Atalante i Rome igraće naredne sezone u Ligi Evropa pošto su večeras, u posljednjem kolu Serije A, upisali pobjede, dok će se Juventus takmičiti u Ligi konferencija.

Atalanta je na svom terenu slavila protiv Monce sa 5:2, čime je potvrdila peto mjesto na tabeli sa 64 boda. Igrač utakmice bio je Ten Kompejners koji je postigao tri gola za pobjednički tim.

Bod manje od Atalante sakupila je Roma koja je večeras bila bolja od Specije sa 2:1, dok je Juventus zabilježio minimalnu pobjedu protiv Udinezea u gostima i na kraju zauzeo sedmu poziciju (62 boda) koja ga vodi u Ligu konferencija.

Milan je, na oproštaju Zlatana Ibrahimovića od tog kluba, pobijedio na svom terenu Veronu sa 3:1, golovima Rafaela Leaa u 85. i 91. minutu, dok je Bolonja sezonu završila pobjedom protiv Lećea u gostima od 3:2.

Poslije večerašnjih utakmica i dalje nije poznato ko će se uz Kremoneze i Sampdoriju preseliti u Seriju B.

Specija i Verona su u posljednje kolo ušle sa po 31. bodom na svom kontu i poslije poraza od Rome i Milana su ostale na tome, pa će posljednjeg putnika u nižu rang odlučiti baraž utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније