Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

06. 06. 2023. 12:09 >> 12:09

UGOVOR NA ČETIRI GODINE

Postekoglu i zvanično novi trener Totenhema

Australijski fudbalski trener Ange Postekoglu novi je šef stručnog štaba Totenhema, saopštio je danas londonski klub.

Postekoglu (57) je sa Totenhemom potpisao četvorogodišnji ugovor, a u engleski klub dolazi iz Seltika, koji je vodio od juna 2021. godine.

"Ange donosi pozitivan mentalitet i brz, napadački stil igre... Uzbuđeni smo što nam se Ange pridružio dok se spremamo za sezonu pred nama", rekao je predsjednik Totenhema Danijel Levi.

Bivši australijski reprezentativac trenersku karijeru je počeo 1996. godine na klupi Saut Melburna, a zatim je vodio selekcije Australije do 17 i 20 godina.

U nastavku karijere vodio je Brizbejn, Melburn viktori i japansku Jokohamu, dok je od 2013. do 2017. godine bio na čelu "A" reprezentacije Australije, koju je odveo na dva Svjetska prvenstva (2014. i 2018. godine).

Sa Seltikom je osvojio dvije uzastopne titule prvaka Škotske, dvije titule u Liga kupu i jedan trofej škotskog Kupa.

Totenhem je u martu smijenio trenera Antonija Kontea, a njegovo mjesto privremeno su naslijedili Kristijan Stelini i zatim Rajan Mejson.

Londonski klub je sezonu u Premijer ligi završio na osmom mjestu, i tako ostao bez plasmana u evropska takmičenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније