Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

06. 06. 2023. 16:00 >> 16:00

SLAVILA BARSA 2:0

Inijesta se oprostio od Barselone prijateljskom utakmicom u Japanu

Španski fudbaler Andres Inijesta oprostio se danas od starih prijatelja u Barseloni, prijateljskom utakmicom u Tokiju u kojoj je igrao za svoj klub Visel Kobe.

Barselona je pobijedila golovima Frenka Kesija u 16. i Erika Garsije u 19. minutu.

Inijesta se proslavio igrajući za Barselonu, gdje je za 22 godine osvojio 32 trofeja. Odigrao je 674 utakmice i postigao 57 golova.

Šampion Španije je doputovao u Japan odmah poslije posljednje utakmice u prvenstvu, u nedjelju uveče, i vraća se čarter letom tokom večeri.

Inijesta je 2018. godine iz katalonskog kluba prešao u Visel Kobe, sa kojim je osvojio Kup 2019. i Super Kup Japana godinu dana kasnije. Za japanski klub odigrao je 133 utakmice i postigao 26 golova.

Inijesta (39) će 1. jula napustiti Visel Kobe pošto je nezadovoljan minutažom. On nije naveo gdje će nastaviti karijeru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније