Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

06. 06. 2023. 16:45 >> 16:46

NAKON NESREĆE NA JAHANjU

Rezervni golman PSŽ-a i dalje u teškom stanju

Serhio Riko, rezervni golman Pari Sen Žermena, još uvijek je u "teškom stanju" i mora na nove ljekarske preglede, nakon što je 28. maja doživio nesreću na jahanju u Andaluziji, prenijela je danas agencija Frans pres.

Ljekari postepeno ukidaju sedative kako bi analizirali reakciju, a 29-godišnjem španskom golmanu će biti urađen i novi snimak glave.

"Postoje ohrabrujući znaci, ali moramo ostati veoma oprezni", naveo je izvor iz bolnice u Sevilji.

Riko je odmah nakon nesreće helikopterom prevezen u bolnicu, gdje je stavljen na aparate za održavanje života.

Navijači kluba skandirali su njegovo ime tokom cijele subotnje utakmice posljednjeg kola francuskog prvenstva protiv Klermona.

"Sigurna sam da će biti vrlo ponosan na svoju ekipu, na ljubav koju su mu pružili njegovi saigrači i navijači koju su mu skandirali ime od početka do kraja meča. Nastavljamo da se zajednički borimo za pobjedu u ovoj borbi", napisala je njegova supruga Alba Silva na Instagram nalogu.

Riko je član PSŽ-a od 2019. godine i za klub je odigrao 24 utakmice, dok je za reprezentaciju Španije upisao jedan nastup.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније