Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

08. 06. 2023. 18:48 >> 18:48

EFEKAT ARGENTINCA

Inter učetvorostručio broj pratilaca na Instagramu od dolaska Mesija

Fudbalski klub Inter iz Majamija zabilježio je rast od više od tri miliona novih pratilaca na društvenoj mreži Instagram, uslijed najave prelaska legendarnog argentinskog napadača Lionela Mesija u američki tim.

Njegov dosadašnji klub Pari Sen Žermen izgubio je više od dva miliona pratilaca u proteklih sedam dana, dok je tim iz Majamija, za koji će potpisati sedmostruki osvajač Zlatne lopte, dobio 3,7 miliona novih pratilaca, prema današnjim podacima "Ins Track" aplikacije.

Pariski klub sada ima 67,8 miliona pratilaca, dok je prije posljednjeg meča francuskog prvenstva protiv Klermona i poslednjeg nastupa Argentinca imao 69,9 miliona.

Mesi (35) je u srijedu u intervjuu španskim medijima potvrdio prelazak u Inter iz Majamija i naveo da je tokom dvije godine u Parizu bio nesrećan.

Tokom karijere Mesi je 17 godina igrao za Barselonu, sa kojom je između ostalog osvojio deset titula prvaka Španije i četiri trofeja u Ligi šampiona, dok je sa reprezentacijom Argentine prošle godine postao prvak svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније