Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

09. 06. 2023. 09:48 >> 09:48

NOVI IZAZOV

Bulatović: Prelazak u Lokomotivu veliki iskorak u karijeri

Ekipa Arsenala režirala je jednu od najljepših fudbalskih priča minule sezone u crnogorskom fudbalskom prvenstvu, a jedan od najzaslužnijih za to bio je napadač Ivan Bulatović. Kao nagrada za sjajnu sezonu stigao je transfer u zagrebačku Lokomotivu. On je u intervjuu za Portal RTCG izinio svoje viđenje nedavno završenog šampionata, a uz to je govorio i o novom izazovu koji ga čeka u Zagrebu.

Arsenal je za samo godinu dana od Druge lige stigao do izlaska na evropsku scenu, igraće kvalifikacije za Ligu konferencija naredne sezone, pošto je završilo na trećem mjestu iza dva najveća kluba u državi - Budućnosti i Sutjeske.

Sjajnu sezonu Tivćani su mogli da kompletiraju u finalu Kupa, ali ih je na korak od prvog trofeja u klupskoj istoriji zaustavila Sutjeska iz Nikšića nakon jedanaesteraca.

"Protekla sezona je bila fenomenalna za čitav klub, a samim tim i za mene. Sezona iz snova, nešto o čemu nijesmo mogli ni da sanjamo", započeo je Bulatović.

On je u dresu Tivćana postigao šest pogodaka ove sezone, a kao nagrada za sjajne partije stigla je i prva ponuda da karijeru nastavi van Crne Gore, i to iz Zagreba. On će sa ekipom Lokomotive potpisati ugovor na godinu dana. 

"Ugovor potpisujem sljedeće nedjelje na godinu dana. Naravno da mi mnogo znači. To je veliki iskorak u mojoj karijeri. Upoznat sam sa hrvatskom ligom, koja je po mom mišljenju možda i jedna od najboljih u regionu. Ovo je nešto čemu sam težio od početka karijere, tako da sam veoma uzbuđen i srećan zbog prilike koja mi se ukazala", dodao je 27-godišnji napadač.

Bulatović će za saigrača u Zagrebu imati Vladana Bubanju, koji je prije godinu dana  iz Sutjeske prešao u Lokomotivu.

"Za svakog fudbalera, a posebno napadača golovi su od posebnog značaja. Vladana Bubanju poznajem i njegovo prisustvo će mi olakšati prilagođavanje kako na grad Zagreb, tako i na novi klub", zaključio je Bulatović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније