Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

08. 06. 2023. 22:55   >>  22:55

NEKI SU VEĆ DOŠLI

Ronaldo: Sigurno će još igrača svjetske klase doći u S. Arabiju

Fudbaler Al Nasra Kristijano Ronaldo ubijeđen je da će još igrača svjetske klase zaigrati u Saudijskoj Arabiji, uprkos tome što je Lionel Mesi otišao u Inter iz Majamija.

Portugalac je sa Al Nasrom potpisao najunosniji ugovor u svijetu fudbala, po kome prima 200 miliona eura godišnje.

"Znao sam da će moj odlazak u Saudijsku Arabiju otvoriti put ostalima i nijesam pogriješio. Siguran sam da će za nekoliko godina ova liga biti jedna od najvažnijih liga na svijetu. Benzema je već stigao i 1000 odsto sam siguran da će još mnogo igrača učiniti isto. Neka sve zvijezde dođu u Arabiju, nema problema sa ligom. Ono što želimo je da se takmičimo“, rekao je Ronaldo.

Posljednjih mjeseci mnogo pominjalo se mnogo zvučnih imena koja bi mogla otići u Saudijsku Arabiju, a među njima su Luka Modrić, N’Golo Kante, Serhio Ramos, Đordi Alba, Serhio Buskuets, Vilfred Zaha i Roberto Firmino..., kao i Lionel Mesi, ali se Argentinac odlučio za drugi kontinent.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније