Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

23. 06. 2023. 15:52 >> 15:57

PRVA KAPITENKA NAŠE REPREZENTACIJE

Marija Vukčević sa Kjetijem posjetila Budućnost

Prva kapitenka ženske fudbalske reprezentacije Crne Gore, Marija Vukčević, je sa svojim sadašnjim klubom Kjetijem posjetila fudbalski klub Budućnost.

Marija Vukčević je trener U15 i U17 selekcije italijanskog Kjetija.

Marija je sa svojim fudbalskim timom doputovala u Crnu Goru da odigra prijateljski meč sa našom fudbalskom reprezentacijom i odlučila je da  posjetiti matični klub.

Vukčević kaže da joj je drago što je došla kući i zahvalila se Budućnosti na gostoprimstvu.

„Drago mi je što sam došla kući i posebno što ću sa svojim djevojčicama odigrati prijateljsku utakmicu sa ženskom mlađom selekcijom svoje Crne Gore. Naravno, to sam iskoristila da posjetim klub odakle je sve krenulo što se mene tiče“, rekla je Marija Vukčević.

Marija je sa svojim timom obišla Kamp, teretanu, terene, a na kraju posjete je uručila dres Kjetija sportskom direktoru Antu Drobnjaku.

Vukčevič kaže da je za Budućnost vežu lijepa sjećanja i da je klub mnogo napredovao.

„Za Budućnost me vežu lijepa sjećanja, to je naš najveći klub, klub iz mog grada koji i dan danas bodrim kada sam u Crnoj Gori. Upućena sam u sve kako se radi i koliko je klub napredovaoi mogu reći da Budućnost ima ozbiljan Kamp sa svi pratećim sadržajem i da napreduje iz godine u godinu“, rekla je Marija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније