Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

27. 06. 2023. 15:26 >> 15:26

NASTAVLjAJU SARADNjU I SA MERCEDESOM

Porše novi sponzor Štutgarta: Ugovor vrijedan više od 100 miliona eura

Njemački fudbalski klub Štutgart dogovorio je sponzorski ugovor sa lokalnim proizvođačem automobila Poršeom i konsultantskom kompanijom MHP, koji bi mogao da donese više od 100 miliona evra.

Mercedes Benc će ostati glavni sponzor Štutgarta, ali se ta kompanija odriče prava na ime stadiona, navodi se u današnjem saopštenju bundesligaškog kluba.

MHP, konsultantska kompanija za menadžment i IT, član je Porše grupe i preuzeće prava na ime stadiona na početni period od 10 godina.

"Planirana saradnja sa Poršeom, MHP i Mercedes Bencom obećava dugoročno jačanje kluba i kompanije koja stoji iza njega. Ovdje se investitori Lige šampiona okupljaju pod jednim krovom", rekao je predsjednik Štutgarta Klaus Fogt.

Štutgart je prošle sezone jedva izbjegao ispadanje iz lige, nakon što je u dvomeču baraža bio bolji od drugoligaša Hamburga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније