Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

01. 07. 2023. 23:19 >> 23:19

FUDBALER LAJPCIGA

Soboslaj na ljekarskim pregledima uoči transfera u Liverpul

Fudbaler Lajpciga Dominik Soboslaj doputovao je danas u Liverpul na ljekarske preglede, uoči transfera u taj engleski klub.

Liverpul je u petak postigao dogovor sa njemačkim klubom o načinu isplate otkupne klauzule u vrednosti od oko 70 miliona eura, nakon što je 22-godišnji mađarski vezni fudbaler rekao da želi da pređe na Enfild.

Početkom nedjelje pregovaralo se o ličnim uslovima i to nijednog trenutka nije bio problem, prenio je večeras Skaj.

Soboslaj je karijeru počeo u austrijskom Liferingu, odakle je prešao u Salcburg, a 2021. godine potpisao je za Lajpcig.

Sa Salcburgom je osvojio četiri šampionske titule i tri Kupa u Austriji, a sa Lajpcigom dva uzastopna trofeja u Kupu Nemačke.

Igrao je za mlade selekcije Mađarske, za A tim debitovao je 2019. godine i do sada je odigrao 32 utakmice i postigao sedam golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније