Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

24. 07. 2023. 17:10 >> 17:10

NA POZAJMICU IZ LOKOMOTIVE

Rakonjac stiže u Bačku Topolu za napad na Bragu?

Crnogorski fudbalski reprezentativac Marko Rakonjac mogao bi uskoro da postane novi fudbaler TSC-a iz Bačke Topole, prenosi Mocart sport.

Naš fudbaler bi u ekipu iz Vojvodine koja je izborila istorijsko učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona mogao da dođe kao pozajmljen igrač moskovske Lokomotive. TSC će igrati kvalifikacije za najelitnije evropsko fudbalsko takmičenje protiv Brage iz Portugala. 

Rakonjac je prije toga bio na pozajmiciji u ekipi Crvene zvezde, gdje je bio zapostavljen, lai je kvalitetno iskoristio svaku priliku pa je na svoj konto zabilježio pet golova i tri asistencije.

TSC je prethodno ostao beu talenta iz svog pogona, Petra Ratkova koji će od ove godine biti član Red Bul Salcburga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније