Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

16. 08. 2023. 15:10 >> 15:11

PETOGODIŠNjI UGOVOR

Majer iz Rena prešao u Volfsburg

Dosadašnji fudbaler Rena Lovro Majer potpisao je danas petogodišnji ugovor sa Volfsburgom

Klub je saopštio da je 25-godišnji hrvatski vezni igrač potpisao ugovor do juna 2028. godine i da će nositi dres sa brojem 19.

Nisu navedeni finansijski detalji ugovora, a magazin Kiker prenio je da će Volfsburg platiti 25 miliona eura, čime će Majer postati treći najskuplji igrač kluba.

"Nije tajna da je Lovro već duže bio u vrhu naše liste želja. On je kreativan, tehnički veoma nadaren igrač koji je u prethodne dvije godine u Francuskoj dokazao koliko vrijedi. On takođe ima mnogo iskustva na evropskom nivou, nakon što je igrao u Ligi Evropa sa Renom i u Ligi šampiona sa Dinamom iz Zagreba", rekao je sportski direktor Volfsburga Sebastijan Šindcilorc.

Majer je u Hrvatskoj odigrao 241 utakmicu za Dinamo i Lokomotivu prije nego što je 2021. godine prešao u Ren.

Za francuski klub odigrao je 78 utakmica i postigao devet golova.

Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 22 utakmice i postigao četiri gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније